Όροι Συμμετοχής

1. Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά. Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο απαιτείται η εγγραφή στο bookbook.gr η οποία είναι δωρεάν.
 
2. Τα στοιχεία τα οποία υποβάλεις στο bookbook.gr δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό εκτός από την επικοινωνία με το bookbook.gr και δεν διατίθενται σε τρίτους.
 
3. Αν τα κείμενα σου περιέχουν ανάρμοστες ή προσβλητικές εκφράσεις θα αποσύρονται και η συμμετοχή σου θα ακυρώνεται.
 
4. Μικρές διορθώσεις μπορεί να γίνουν στο κείμενό σου αν κρίνουμε οτι είναι απαραίτητες για την ενότητα, τη συνέχεια ή την καλυτερη κατανόηση της ιστορίας.
 
5. Αν το κείμενό σου δεν σχετίζεται με την ιστορία μπορεί να το αφαιρέσουμε.
 
6. Μπορείς να εικονογραφήσεις το κείμενο που θα γράψεις ή αν προτιμάς, να στείλεις μόνο μια ζωγραφιά (πάντα σχετική με την ιστορία) στη διεύθυνση: BOOKBOOK.GR ΤΘ:65027, Ψυχικό, ΤΚ:15401 ή με e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
7. Απο τους συμμετέχοντες θα αναδειχτούν με κλήρωση έξι τυχεροί/ες που θα κερδίσουν από ένα βιβλίο της Αμάντας Μιχαλοπούλου με τις περιπέτειες του Ισίδωρου ή του Ινξορ, προσφορά των εκδόσεων Πατάκη.
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail για να παραλάβουν το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδημίας 65, 106 78 Αθήνα, τηλ.: 210 3811 850

 

bookbook.gr
κλείσιμο